webinfo

A+ A A-

Članci

Novo vozilo Policijskoj stanici u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Policija_vozilo_NB.jpgPolicijskoj stanici u Novom Bečeju, odlukom lokalnog Saveta za bezbednost opštine Novi Bečej, donirano je novo vozilo za podizanje opšte bezbednosti na ulicama grada.Novo vozilo marke „Škoda Fabia“ ima obeležja policije, kao i zvučnu i svetlosnu signalizaciju. Po rečima predsednika opštine Novi Bečej Saše Šućurovića, bez obzira što je ovo mirna sredina, novo vozilo će biti od velike pomoći, ne samo policiji, nego i žiteljima opštine, jer će u zimskim uslovima policija uspeti brže stići na potrebna odredišta.

„Značiće mnogo iz dva razloga, prvo što ćemo biti pojačani za još jedno patrolno vozilo, samim tim policija će biti prisutnija na terenu. Ono što je još važnije od toga da je ovo još jedan dokaz dobre saradnje policijske uprave u Zrenjaninu, policijske stanice u Novom Bečeju sa lokalnom samoupravom Novi Bečej. Nije ovo prva donacija, prethodnog puta su donirali radar, bili su i skuteri, ovim je samo nastavljena dugogodišnja saradnja i nadamo se da će i sledeće godine biti isto.“ - izjavio je Bojan Marković, načelnik PU Zrenjanin prilikom primopredaje novog vozila.

(opština Novi Bečej)

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković