webinfo

A+ A A-

Članci

RENOVIRANJE U OSNOVNOJ ŠKOLI “DOSITEJ OBRADOVIĆ” U BOČARU

b_270_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Kuhinja_Bocar.jpgU Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Bočaru nije se odmaralo ni  tokom zimskog raspusta. Naime, školska kuhinja , koja je već bila stara, renovirana je sa novim zidnim i podnim pločicama.

Čelnici lokalne samouprave su problem kuhinje uočili još tokom rekonstruisanja sanitarnih čvorova u ovoj školi, ali su se tek sada stekli uslovi za rešenje  ovog problema. U narednom periodu se planira i nov nameštaj za kuhinju.

„Nova kuhinja za školu mnogo znači jer je sada urednija i čistija. To je vrlo je bitno jer ona treba da ima i neke određene standarde koji su propisani, i kojima se sada na ovaj način približavamo” - rekla je Tatjana Šutka, direktorica Osnovne škole.

Škola je još nabavila i smart televizore za učenike, za svaku učionicu i dva nova kompjutera.Očekuju da im stignu i novi rekviziti i oprema za salu fizičkog vaspitanja.
Ono što je još novo u ovoj  školi je i moderna fono laboratorija koja će služiti za učenje stranih jezika, a za koju su sredstva obezbedili pokrajina i opština Novi Bečej.


(opština Novi Bečej)

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković