webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Adaptacija prostorija upravne zgrade na stadionu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Jedinstvo_NB.jpgIskoristivši pauzu između dve polusezone, posle nove godine se u prostorijama Fudbalskog kluba na stadionu započelo sa kompletnom adaptacijom prizemlja, gde se nalaze svlačionice i kancelarije.Trenutno se radi adaptacija dotrajalih zidova, postavlja se stiropor, sve svlačionice se kreče, farbaju se pločice i klupe, menjaju se dotrajala vrata, a na spratu u sali za sastanke i u trofejnoj sali sa peharima će se zameniti police.
Prve dve svlačionice su već završene i spremne za korišćenje, pošto je prvi tim već počeo sa pripremama. Ostalo je još da se urade preostale svlačionice i  upravna zgrada na spratu.

„Putem javnih radova je finansiran materijal i obezbeđena je radna snaga, što znači da je finansijer opština, mada nam i Mesna zajednica u mnogome pomaže“ -rekao je Ranko Janjić, predsednik fudbalskog kluba „Jedinstvo“ Novi Bečej.

Završetak radova se očekuje oko 15.marta, za početak prvenstva.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković