webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej : Izgradnja nove trafo stanice

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Trafo.jpgU ponedeljak, 25.januara potpisan je međusobni sporazum između predstavnika EPS-a i predsednika opštine Novi Bečej Saše Šućurovića za zajedničko finansiranje izgradnje stubne trafo stanice na ulazu u Novi Bečej.

 

Izgradnja transformatorske stanice će služiti za napajanje stambenih objekata i kuća, a istovremeno i za napajanje raskrsnice sa kružnim tokom saobraćaja, čija je priprema u toku. Takođe, stvoriće se i mogućnost novih tehnoloških rešenja za dalji razvoj elektroenergetskog sistema, a i mogućnost izgradnje hidrocentrale, pošto je u blizini i “brana” na Tisi.

Planira se da će se radovi realizovati u naredna tri meseca.

Opština Novi Bečej je spremna da učestvuje u zajedničkom finasiranju stubne trafo stanice u visini od 50% od ukupne vrednosti investicije što iznosi 3.235.734,07 dinara, koliko će uložiti i EPS.

(opština Novi Bečej)

 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković