webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Adaptacija kuglane

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Kuglana.jpgNedavno je započeta adaptacija kuglane Kuglaškog kluba „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja. Završetak radova se očekuje do sredine ove godine.

 

Po ovogodišnjem planu lokalne samouprave, započeta je adaptacija kuglane Kuglaškog kluba „Jedinstvo“. Ova kuglana, koja se nalazi u prizemlju Doma kulture opštine Novi Bečej počela je sa radom davne 1976.godine. Od tada je već tri puta adaptirana, međutim prostorije nisu zadovoljavalepotrebe kuglaša Prve savezne lige, pa je zatvorena.

“Izgradnjom nove kuglane ćemo moći odigrati i ligu šampiona. Siguran sam da će ovo biti jedna od najsavremenijih kuglana u Evropi i mislim da će zadovoljiti sve kriterijume koji budu postavljeni prema nama-rekao je Jova Popović, predsednik Kuglaškog kluba „Jedinstvo“.

Do sada je u toku radova urađena vodovodna i kanalizaciona mreža, trenutno se renoviraju svlačionice, a u planu je da se postavi i nova elektroinstalacija, nakon čega sledi tender za nabavku nove opreme.

(opština Novi Bečej)

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković