webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej:Predavanje iz oblasti stočarstva i govedarstva

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Stoka_predavanja.jpgU četvrtak, 4.februara, u skupštinskoj sali starog Radničkog univerziteta u Novom Bečeju organizovano je predavanje za stočare opštine Novi Bečej.Tema predavanja je bila: aktuelni problemi na farmama svinja i goveda, kao i savremeni pristup njihovih rešenja.

Predavači su bili predstavnici kompanije „Patent co“, Mihajlo Anitić, dipl. inž. stočarstva i Žarko Avramov , dipl veterinar.

Prisutne je pozdravio dr. Vojislav Blažin, ispred veterinarske stanice „Vetvranjevo“, po kome je ovo predavanje veoma korisno za unapređenje znanja stočara, ali i za njihovo druženje.

Po rečima Žarka Avramova , dipl. veterinara, situacija u našoj zemlji je veoma teška, naročito, kada je u pitanju svinjarstvo i živinarstvo, dok je u mlečnom govedarstvu stanje mnogo stabilnije.

(opština Novi Bečej)

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković