webinfo

A+ A A-

Članci

NOVI BEČEJ: MEĐUNARODNO TAKMIČENJE U MODERNIM PLESOVIMA

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Dance_animation.jpgUoči Dana zaljubljenih, u subotu 13. februara, u naš grad stiže više stotina plesača iz cele Srbije, kako bi učestvovali na velikom međunarodnom takmičenju u modernim plesovima - Novi Bečej Dance Open!Takmičenje je u organizaciji Open Dance Fest-a i ovo je prvi put da se održava u Novom Bečeju!

Iz Open Dance Fest-a kažu da se nadaju da će ovo postati tradicija, kao, uostalom i ostali festivali u njihovoj organizaciji! Na Novi Bečej Dance Open dolaze i gosti iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore!
 
Plesači će se takmičiti u različitim starosnim i plesnim kategorijama, a najbolji plesači će se kvalifikovati za učešće na evropskim festivalima u Open Dance Fest organizaciji: Beč, Prag, Pariz, Rim, Rimini, Paralija i Španija. Takođe najboljim plesačima slede specijalne nagrade u vidu putovanja u inostranstvo!

Takmičenje počinje u 10h ujutru u sali novobečejskog SRC "Jedinstvo" i dobrodošli su svi koji žele da uživaju u plesnom spektaklu!

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković