webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Predstavljena knjiga Kristine Kovač

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_KKovac_Knjiga2.jpgU četvrtak, 24.marta, u galeriji Narodne biblioteke Novi Bečej upriličeno je predstavljanje prve knjige Kristine Kovač pod nazivom „Drvo života“.U prepunoj galeriji, goste je pozdravila Agneš Đukičin, direktorka Narodne biblioteke, koja nije krila svoje iskreno oduševljenje, što je mogla ugostiti Kristinu, koja je već godinama unazad poznata široj javnosti, ali do sada samo kroz muziku. Svoj višeslojni dar za umetnost Kristina je pokazala i u književnosti, ljubavnim romanom, koji je nazvala „Drvo života“ i koji je do sada imao pozitivan odjek u krugu ljubitelja književnosti.

„Od tinejdžerskih dana pišem, imam neke dnevnike i beleške. Poenta je da volim da pišem ceo život, ali imam utisak, da je ova knjiga čekala mene da se opasuljim i da je moram napisati. Ideja da napišem ovu knjigu se desila spletom okolnosti, pošto sam u poslovnom smislu bila u praznom hodu i nisam znala šta dalje. To je bio trenutak da napišem post na blogu na internetu, koji je naišao na vrlo lepe reakcije javnosti. Mediji su to preneli, na šta nisam računala, a reakcije, pretežno žena, su bile toliko burne i toliko emotivne, da sam se u tom trenutku zamislila i tada sam shvatila da bi bilo lepo da pišem i malo dužu formu i tako se rodila ova knjiga“-izjavila je autorka knjige Kristina Kovač.

Knjiga je nesvakidašnji ljubavni roman, a ljubitelji književnosti je već mogu naći u Narodnoj bibllioteci Novi Bečej.

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_KKovac_Knjiga.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković