webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Otvorena izložba Vladimira Vlajića

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Vlajic.jpgU četvrtak, 24.marta, u galeriji “Selo” Doma kulture opštine Novi Bečej, upriličeno je otvaranje Retrospektivne izložbe slika, grafika i crteža Vladimira Vlajića.Autor slika, Vladimir Vlajić je do sada imao više od desetak samostalnih izložbi.

“Ja sam ovde u Novom Bečeju već godinama, učestvovao sam i u Slikarskoj koloniji pastela u Gerontološkom centru, takođe i ovde dva puta - na Akademiji akvarela. Ja sam inače grafičar, magistrirao sam grafiku. Slike pravim u svom ateljeu.”-rekao je Vladimir Vlajić koji se crtanjem počeo baviti još od malena, a tokom godina je samo razvijao svoj talenat.

“Pred novobečejskom publikom su radovi (slike, grafike i crteži) jednog vrlo uspešnog i plodnog umetnika. Pored ovih radova koje će sugrađani moći da vide u galeriji "SELO" narednih mesec dana, Vladimir Vlajić je Novobečejcima poznat i kao čest gost na Tiskoj Akademiji Akvarela, tako da mu i tehnika akvarela nije strana. U najkraćem, jedan odličan umetnik čije radove vredi pogledati i u njima uživati”-izjavio je Novica Blažin, direktor Doma kulture opštine Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković