webinfo

A+ A A-

Članci

Veliko prolećno čišćenje opštine Novi Bečej 2016

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_CiscenjeNB2016.jpegU subotu, 2.aprila, sa početkom od 10 časova, u svim naseljenim mestima opštine Novi Bečej se organizuje Veliko prolećno čišćenje.Na sastanku od 18.marta na kojem su prisustvovali Matija Kovač, potpredsednik opštine Novi Bečej, Kristina Salapura, direktorka Poljoprivredne stručne službe Zrenjanin i Saša Vojnović, pomoćnik predsednika opštine za komunalne poslove, kao i svi oni, koji će biti uključeni u akciju Velikog čišćenja opštine Novi Bečej, iz komunalnih delatnosti, javnih preduzeća, mesne zajednice, škole, javnih ustanova, udruženja građana i predstavnika opštinske uprave, obrazloženo je i dogovoreno sve o detaljima ove akcije.

„Mi svake godine organizujemo Akciju velikog čišćenja u opštini Novi Bečej. Generacije Novobečejaca već godinama čuvaju i neguju ovaj grad, ali ima i pojedinaca koji ga uporno ruže i zbog toga, ali i zbog podizanja svesti o čuvanju zdrave životne sredine, svake godine organizujemo ovu akciju. Ove godine smo se dogovorili da to bude u subotu, 2.aprila sa početkom u 10 časova u svim naseljenim mestima naše opštine. U selima će okupljanja biti ispred Mesnih zajednica, a u Novom Bečeju ispred OŠ “Miloje Čiplić“. Prošle godine smo ovom akcijom prikupili preko 400 džakova raznog smeća i očišćene su male divlje deponije“ -rekao je Matija Kovač, potpredsednik opštine Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković