webinfo

A+ A A-

Članci

4 miliona dinara od NIS-a za projekte civilnog sektora u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_NIS2016Sucurovic.jpgSaša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej, potpisao je Sporazum o saradnji između NIS-a i novobečejske opštine kojim NIS kroz projekat “Zajednici zajedno” obezbeđuje 4 miliona dinara za projekte civilnog sektora.“Ova saradnja sa NIS-om traje već 7 godina. Realizovali smo mnoge projekte od značaja za našu zajednicu. Različita udruženja građana i nevladine organizacije su konkurisale i dobijale sredstva koja su upotrebljavale da bi unapredile kvalitet života u našoj opštini. Pozivam i ove godine sve koji imaju kvalitetne projekte da konkurišu i sredstva upotrebe na najbolji način u interesu naše zajednice”, rekao je Šućurović.

Prethodnih godina neki od učesnika u ovom projektu bili su: DVD sa projektom “Zaštita životne sredine i posledice požara”; Mesna zajednica Bočar sa projektom “ENERGIJA SPORTA 2013 – rekonstrukcija postojećeg sportskog terena u centru grada”; Dom zdravlja Novi Bečej sa projektom “JAVI SE NA VREME – BUDI ZDRAVA”, Društvo ekologa “Stari hrast” Kumane sa projektom “Uređenje prostora oko hrasta lužnjaka u dvorištu crpne stanice Kumane kod Tise”; Turistička organizacija opštine Novi Bečej sa manifestacijom “Velikogospojinski dani” i drugi.

Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković