webinfo

A+ A A-

Članci

Završena rekonstrukcija sportskog terena u Novom Miloševu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Teren_Novo_Milosevo.jpgU subotu 2.aprila završeni su finalni radovi na sportskom terenu u Novom Miloševu. Pripremni radovi počeli su 26.marta. Prvo su odstranjeni oštećeni delovi terena, da bi se potom navuklo 2 sloja asfalta, ukupne debljine od oko 14 cm.Ugovor za rekonstrukciju ovog sportskog terena je potpisan još prošle godine, međutim zbog loših vremenskih prilika radovi su bili odložili sve do sada.

„Planiramo da konkurišemo ponovo kod „NIS“-a za rekonstrukciju košarkaškog terena sa tribinama, a potrudićemo se da u narednom periodu popravimo i rekonstruišemo sve sportske terene, da bi mladi imali što više prostora za rekreaciju i uspešno bavljenje sportom“-rekao je Arsen Pajić, sekretar Mesne zajednice Novo Miloševo.

Izvođač radova je bio „Vojvodinaput“. Ukupna vrednost radova je  2,1 miliona dinara, od čega je „NIS“ , preko projekta uložio 900.000 dinara, dok su ostali finansijeri bili opština Novi Bečej i Mesna zajednica Novo Miloševo.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković