webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Asfaltiranje najprometnijih ulica

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_DirekcijaNB2016a.jpegOvih dana je  JP “Direkcija“ kao upravljač javnih puteva počela sa realizacijom programske aktivnosti, a koja između ostalog obuhvata i održavanje putne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji opštine Novi Bečej.

 


Ove godine smo uspeli obezbediti veća sredstva za ovaj program, te će pored redovnih radova na sanaciji udarnih rupa biti izvedeni i radovi na ojačanju kolovoznog zastora na glavnim naseljskim saobraćajnicama. Ulica Save Kovačevića je jedna od takvih i predstavlja glavnu naseljsku saobraćajnicu za ovaj deo naselja, a njeno trenutno stanje zahteva upravo ojačanje kolovoznog zastora kako bi se zadovoljilo postojeće saobraćajno opterećenje. Ojačanje kolovoznog zastora i bankina će se izvršiti u dužini od približno 600 m odnosno 2100 m². Pored ovoga saniraće se i kolovoz oko autobuskog stajališta za prevoz đaka iz ovog dela naselja” -izjavio je Ivan Bošnjak, direktor JP”Direkcija”.

Takođe se ove godine kroz realizaciju programa održavanja putne i saobraćajne infrastrukture planira i rekonstrukcija raskrsnice, koja sa aspekta bezbednosti saobraćaja ne zadovoljava osnovne kriterijume, kao i radovi regulacije saobraćaja u zoni centra Novog Bečeja.

U saradnji sa JP “Putevi Srbije“ izvršiće se pojačano održavanje državnih puteva koji se pružaju kroz naseljena mesta Novi Bečej, Kumane i Novo Miloševo.

Cilj ovih aktivnosti je obezbeđenje optimalnih nivoa usluga za povećanje bezbednosti učesnika u saobraćaju.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_DirekcijaNB2016b.jpeg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković