webinfo

A+ A A-

Szőke Zita és Zavarkó Csaba a legjobbak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_SportistiGodine2016.JPGSzőke Zita, a szerbiai kadétválogatott úszója, valamint Zavarkó Csaba, az ifjúsági teke-világbajnokságon aranyérmes válogatottnak a tagja lettek Óbecsén az idei év legsikeresebb sportolói.

 

Szőke Zita ugyan még serdülő, de a szerbiai kadétválogatott színeiben a 14 év alattiak korosztályában az 50 méteres gyorsúszásban 27,50 másodperces eredménnyel új országos csúcsot úszott, míg Zavarkó Csaba a szülei, majd a bátyja, a többszörös tekevilágbajnok Vilmos nyomdokaiba lépve az idei Novi Grad-i ifjúsági világbajnokságon csapatban aranyérmet nyert.

A községi sportszövetség csütörtöki esti díjkiosztó ünnepségén a legjobb női csapattá a péterrévei karatésokat választották meg, míg a férficsapatok közül az I. B liga sikeres újoncai, az óbecsei röplabdások bizonyultak a legjobbnak. A bácsföldváriak sem távoztak üres kézzel, a Vojvodina Asztaliteniszklub nyerte el a legjobb sportklubnak járó elismerést.

Nikola Džigurski, a Bečej Férfi Röplabdaklub edzője lett az év trénere, dr. Andrej Mihajlovićot és Branislav Šekerovićot sportmunkásságukért díjazták, Mirko Grabež pedig a munkássportjátékok legeredményesebb szabadidő-sportolója lett.

Életművéért posztumusz elismerésben részesült Milan Krunić, aki az ökölvívásért tett nagyon sokat Óbecsén, a díjat lánya, Ljubica vette át, és ugyancsak életművéért jutalmazták Žarko Grčić tanárt, akinek a kosárlabda és a kajak köszönhet sokat. Különdíjat vehetett át Bojan Biga és edzője, Milorad Lončarević, a cselgáncsozó fiatalember ugyanis nemrégiben országos bajnokságot nyert a vak versenyzők mezőnyében. Vladislav Živanović edzőt a kajaksportban kifejtett 30 éves, Német Jánost a lovassportban eltöltött 45 éves munkájáért díjazták.

A díjazott sportolók

Fiatalabb serdülők, lányok: 1. Nataša Kekić (Bečej Úszó- és Vízilabdaklub), 2. Komáromi Anna Réka (Óbecse Karateklub,), 3. Nataša Đurić (Péterréve Karateklub,). Fiúk: 1. Becsei Hunor (Óbecse Karateklub), 2 Nemanja Grčić (Óbecse Kajak-kenu Klub), 3. Filip Basarić (Óbecse Kajak-kenu Klub).

Serdülők, lányok: Szőke Zita (Bečej ÚVK), 2. Radmila Tominjak (Vojvodina Asztaliteniszklub, Bácsföldvár), 3. Anđela és Milica Žarić (Óbecse KKK). Fiúk: 1. Benkő Ákos (Vojvodina Asztaliteniszklub), 2. Miloš Marić (Óbecse KKK), 3. Aleksandar Hadnađev (Óbecse KKK).

POSLEDNJE VESTI (2)

  • 1
  • 2
  • 3
Sikeres, Gazdag, Egészséges és Boldog Új Évet kíván a Webinfó Szerkesztőség!

Sikeres, Gazdag, Egészséges és Boldog Új Évet kíván a W…

A Webinfó Portál minden kedves látogatónak, olvasónak és néz...

Szerdán áramszünet Óbecsén

Szerdán áramszünet Óbecsén

Szerdán, december 28-án, 9-11 óráig az elektromos hálózaton ...

Kedden áramszünet Törökbecsén

Kedden áramszünet Törökbecsén

Kedden, december 27-én, 9-10 óráig az elektromos hálózaton l...

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković