webinfo

A+ A A-

Prekidaju se sve izborne radnje dok traje vanredno stanje

Opširnije: Prekidaju se sve izborne radnje dok traje vanredno stanjeRepublička izborna komisija (RIK) donela je odluku o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora raspisanih za 26. april 2020. godine. Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je da je u nedelju, 15. marta doneta odluka o uvođenju vanrednog stanja na celoj teritoriji Srbije i da je Vlada u skladu sa ovlašćenjima donela Uredbu o merama za vreme vanrednog stanja.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 16 mart 2020 21:18

Pogodaka: 430

Opširnije: Prekidaju se sve izborne radnje dok traje vanredno stanje

Katolički Božić i običaji širom zemaljske kugle

Opširnije: Katolički Božić i običaji širom zemaljske kugleNeki jedva čekaju Božić, dok drugi ne mogu da dočekaju Novu godinu! Nekako uvek ispada da je veća radost u iščekivanju nego u samom događaju. Tako je i Badnje veče zapravo dan kada se događa najviše "akcije". Valja okititi božićno drvo, pripremiti jela, uviti poklone i na kraju cele priče poći na počinak.

Datum poslednje izmene subota, 23 decembar 2017 16:21

Pogodaka: 12174

Opširnije: Katolički Božić i običaji širom zemaljske kugle

Pravoslavni običaji o Božiću

 

Opširnije: Pravoslavni običaji o BožićuSam Božić je trodnevni praznik, a ako računamo i Badnji dan, kojim se završava zimski post, onda je to četvorodnevna svetkovina okrenuta prvenstveno domu i porodici.

 

Datum poslednje izmene subota, 23 decembar 2017 16:21

Pogodaka: 47502

Opširnije: Pravoslavni običaji o Božiću

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab

ZAPOSLI SE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković