webinfo

A+ A A-

Uručene zahvalnice za pomoć u humanitarnim akcijama

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Plakete_Vuk.jpgPlakete i zahvalnice Južnobačkog okruga za humanitarni rad dodeljene su danas (sreda 3. februar) kompanijama i pojedincima koji su pomogli da se realizuje više humanitarnih akcija tokom 2015. godine.Dodeljene su 33 zahvalnice, a pored toga uručene su i plakete opštini Bečej, Institutu NS seme, Acord Software doo Novi Sad, JKP “Gradsko zelenilo” Novi Sad i bračnom paru Harison.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je i sam prošle godine dobio ovu plaketu, rekao je da je istinska privilegija biti gradonačelnik grada u kojem posluju javna i privatna društveno-odgovorna preduzeća, kao i humani pojedinci koji su, svi zajedno, kako je istakao, pokazali da i u doba izraženog egoizma i favorizovanog egocentrizma, imaju veliko srce i dušu i da razumeju probleme drugih ljudi.

- Hvala svim pojedincima i organizacijama koji čine da iz godine u godinu imamo sve veći broj onih koji primaju ova priznanja za humanost, jer to znači da se povećava svest o solidarnosti - rekao je Vučević.

On je posebno pohvalio angažman na polju humanosti organizatora akcije, načelnika Južnobačkog upravnog okruga Zorana Miloševića.


izvor i kompletnu vest pročitajte na: Blic.rs

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab

ZAPOSLI SE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković