webinfo

A+ A A-

Novi Bečej u prazničnim bojama

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Ulicapahulja.jpgProšle nedelje se, povodom predstojećih praznika, pristupilo kićenju ulica i centra grada, kao i velike jelke u samom centru Novog Bečeja.

 

Svake godine, neko od žitelja opštine, daruje opštini veliku jelku koju bi zbog visine svakako posekao. Ukrasi, koji su preko cele godine stajali na ulicama, većinom su uništeni, pa su morali biti obnovljeni.

Prema rečima Saše Maksimovića, predsednika opštine Novi Bečej, putem javne nabavke dokupljeno je nekoliko novih ukrasa.
Ukrasi su koštali nekih 400.000 dinara, ali smo kupili samo ono što je falilo, jer nismo želeli trošiti novac. Možda ćemo u nekom narednom periodu, kada se finansijsko stanje popravi, obnoviti sve“, zaključio je prvi čovek novobečejske opštine dodavši da su ukrasi samo dopunjeni.

Nakon kišobrana koji su krasili letos Gimnazijsku ulicu, Mesna zajednica Novi Bečej je sada na istom mestu postavila novogodišnju dekoraciju. Vrednost ukrasa je 80.000 dinara.

 

POSLEDNJE DODATO

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković