webinfo

A+ A A-

Okićena velika jelka u centru Novog Bečeja

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_VelikaJelka2016.jpgTradicionalno, svake godine uz prigodan program, „posao“ kićenja velike jelke u centru Novog Bečeja pripada najmlađim sugrađanima. Tako su i ove godine, u petak, 23. decembra, deca predškolske ustanove, učenici osnovnih i srednjih škola okitili jelku maštovitim ukrasima.

 

Jelku je pre oko desetak dana postavio JP „Komunalac“, a danas se u organizaciji Turističke organizacije zajedno sa vrtićima i školama pristupilo kićenju.

Kako je istakao Saša Dujin, v.d direktora Turističke organizacije Novi Bečej, ovo je idealna prilika da se deci ulepšaju praznici, samim tim, što je danas i poslednji školski dan u prvom polugodištu.
Kićenje jelke je proteklo sukcesivno. Iskreno se nadam da će ova tradicija trajati još dugi niz godina“-rekao je Saša Dujin i u ime kolektiva Turističke organizacije opštine Novi Bečej svim svojim korisnicima i sugrađanima čestitao predstojeće praznike i srećnu Novu godinu.

Deda mraz je deci podelio i paketiće, kao i sokiće, čokoladice i bombone. Takođe je poručio deci da i sledeće godine budu dobri da bi dobili paketiće.

POSLEDNJE DODATO

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković