webinfo

A+ A A-

Kupaći kostimi za ovo leto su...

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_10_00kupaci.jpg... oni koji ti dobro stoje! Nosi se sve: jednodelni, bikini, jednobojni, priugasti, sa cvetićima... Jedina novost su rese!Ne samo što je vreme da uplatite letovanje, jer su cene sada niže, već je pravi trenutak i da kupite novi kupaći kostim, da se ne bi rasprodalo ono što valja iz novih kolekcija.

Šta će se nositi ove sezone?

Sudeći po onome što smo videli na svetskim modnim pistama, nosi se sve, ili ono što vam dobro stoji.

Jedina novost su rese i to bez obzira na model. Tako bikini može imati resice na donjem delu, koje se na bokovima vezuju u mašnu, a jednodelni kupaći kostimi najčešće imaju rese preko grudi.

Čak i marame za plažu su sa resama, kao i torbe i cegeri.

Zebrasti dezeni dominiraju u kolekcijama za ovo leto, ali bilo da su crno-beli ili u nekoj drugoj kombinaciji boja, ne preporučuju se osobama sa viškom kilograma jer "debljaju" vizuelno, naročito ako se radi o jednodelnim modelima.

Ni tufne, mada moderne, nisu za one sa viškom kilograma.

Retro stil, takođe sada aktuelan, je odličan za pokrivanje "zimskog stomačića". Donji delovi koji liče na veš koji je nosila Bridžit Džons u filmu “Dnevnik Bridžit Džouns“, su apsolutni hit.

A kada pocrnite slobodno se šepurite u jednodelnom fluoroscentnom kupaćem kostimu.(MONDO)

POSLEDNJE DODATO

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković