webinfo

A+ A A-

Održan drugi krug licitacije poljoprivrednog zemljišta i poljoprivrednih objekata u državnoj svojini

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_licit.jpgU ponedeljak, 26. decembra u skupštinskoj sali Radničkog univerziteta u Novom Bečeju, održan je drugi krug licitacije poljoprivrednog zemljišta i poljoprivrednih objekata u državnoj svojini, za sve četiri katastarske opštine.

 

Živa Jakovljev, predsednik komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini opštine Novi Bečej je rekao da je na javnom nadmetanju bilo ukupno 238 parcela u ponudi, a izdato je 34 parcela.
To je ukupno nešto više od 643 hektara, s obzirom da je ovo drugi krug licitacije za sve četiri katastarske opštine. Na 6 parcela je bilo javnog nadmetanja, dok su ostale izdate po početnim cenama.”-istakao je Jakovljev.
Najniža cena je bila 600 dinara po hektaru, dok je najviša dostigla čak 24.900 dinara. Parcele su izdate na jednu godinu.

POSLEDNJE VESTI

  • 1
  • 2
  • 3
RASPISANI IZBORI ZA SAVET MESNE ZAJEDNICE BOČAR

RASPISANI IZBORI ZA SAVET MESNE ZAJEDNICE BOČAR

Predsednik skupštine opštine Novi Bečej, Mirjan Jakšić, done...

ZIMA I LEDENI DANI: ŠTA DA, A ŠTA NE?

ZIMA I LEDENI DANI: ŠTA DA, A ŠTA NE?

Adekvatno oblačenje, topli napici, oprez na ledu i redovno č...

Gradonačelnik Zrenjanina u poseti Novom Bečeju

Gradonačelnik Zrenjanina u poseti Novom Bečeju

Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, posetio opštinu No...

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković