webinfo

A+ A A-

Kreativne radionice za decu na Slanom kopovu

Opširnije: Kreativne radionice za decu na Slanom kopovuU sredu i četvrtak, 17. i 18. aprila, na specijalnom rezervatu prirode „Slano kopovo“, održane su kreativne radionica za decu drugog i trećeg razreda novobečejskih osnovnih škola „Miloje Čiplić“ i „Josif Marinković“. Radionice su deo projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“- Rehab NatCult Heritage koji se realizuje u okviru Interreg – IPA Programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija.

Datum poslednje izmene četvrtak, 18 april 2019 17:10

Pogodaka: 93

Opširnije: Kreativne radionice za decu na Slanom kopovu

KONKURS: Opština Novi Bečej popunjava izvršilačka radna mesta

Opširnije: KONKURS: Opština Novi Bečej popunjava izvršilačka radna mesta U četvrtak, 18. aprila, na sajtu opštine Novi Bečej, objavljen je poziv licima da se prijave na konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u opštinskoj upravi.

Datum poslednje izmene petak, 19 april 2019 21:43

Pogodaka: 631

Opširnije: KONKURS: Opština Novi Bečej popunjava izvršilačka radna mesta

Dočekali proleće u Klubu za dnevni boravak

Opširnije: Dočekali proleće u Klubu za dnevni boravakU sredu, 17. aprila, u Klubu za dnevni boravak penzionera pri Domu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”, održana je priredba “Buđenje proleća”.

Datum poslednje izmene četvrtak, 18 april 2019 15:55

Pogodaka: 73

Opširnije: Dočekali proleće u Klubu za dnevni boravak

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković