webinfo

A+ A A-

Upis 2018. - šta je novo u Srednjoj školi Novi Bečej?

Opširnije: Upis 2018. - šta je novo u Srednjoj školi Novi Bečej?Srednja škola Novi Bečej nastavlja da osavremenjava svoj pristup obrazovanju i da unapređuje kvalitet školovanja naših srednjoškolaca. Posle pionirskog koraka ka uvođenju digitalnih školskih dnevnika, od ove godine, buduće učenike očekuju i novi obrazovni profili i brojne druge novine u načinu rada.

Datum poslednje izmene petak, 20 april 2018 13:10

Pogodaka: 60

Opširnije: Upis 2018. - šta je novo u Srednjoj školi Novi Bečej?

Od septembra - zbogom školskim dnevnicima u Srednjoj školi

Opširnije: Od septembra - zbogom školskim dnevnicima u Srednjoj školiJedan od višedecenijskih simbola školovanja u Srbiji, tradicionalni dnevnik, polako, ali, sigurno, odlazi u istoriju. Ministarstvo prosvete sprovodi projekat uvođenja elektronskih dnevnika u osnovne i srednje škole širom Srbije, a, u prvom ciklusu uvođenja koji je počeo januara ove godine učestvuje i Srednja škola Novi Bečej.

Datum poslednje izmene četvrtak, 19 april 2018 19:02

Pogodaka: 52

Opširnije: Od septembra - zbogom školskim dnevnicima u Srednjoj školi

Novi Bečej kroz epohe - nova stalna postavka u Domu kulture

Opširnije: Novi Bečej kroz epohe - nova stalna postavka u Domu kultureU sredu, 18. aprila, u nedavno renoviranom donjem holu novobečejskog Doma kulture, otvorena je izložba “Novi Bečej kroz epohe” koja će biti deo stalne postavke i biće dostupna posetiocima u radnom vremenu Doma kulture. Ova zbirka otkupljena je od arheologa-amatera iz Zrenjanina, Joce Bakalova, i sastoji se od raznovrsnih predmeta sakupljenih širom teritorije opštine Novi Bečej, a koji oslikavaju različite istorijske periode razvoja našeg mesta i njegove okoline.

Datum poslednje izmene sreda, 18 april 2018 16:51

Pogodaka: 69

Opširnije: Novi Bečej kroz epohe - nova stalna postavka u Domu kulture

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • sex shop
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković