webinfo

A+ A A-

VAŽNO OBAVEŠTENJE - Prevencijom protiv afričke kuge svinja

Opširnije: VAŽNO OBAVEŠTENJE - Prevencijom protiv afričke kuge svinjaKako je saopšteno iz odseka za veterinarske inspekcije u srednjebanatskom upravnom okrugu pri upravi za veterinu ministarstva nadležnog za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, situacija u vezi sa epidemijom afričke kuge svinja u Rumuniji se pogoršala, a, poslednji slučaj zabeležen je u Aradu.

Datum poslednje izmene četvrtak, 02 avgust 2018 14:45

Pogodaka: 131

Opširnije: VAŽNO OBAVEŠTENJE - Prevencijom protiv afričke kuge svinja

VAŽNO OBAVEŠTENJE - Zaštitite se od virusa Zapadnog Nila

Opširnije: VAŽNO OBAVEŠTENJE - Zaštitite se od virusa Zapadnog NilaŠtab za vanredne situacije opštine Novi Bečej održao je 31. jula sednicu na kojoj je doneta preporuka o zaštiti stanovništva opštine od virusa Zapadnog Nila, a pristupiće se i uništavanju larvi komaraca koji su glavni prenosnici ove opasne bolesti.

Datum poslednje izmene četvrtak, 02 avgust 2018 14:00

Pogodaka: 209

Opširnije: VAŽNO OBAVEŠTENJE - Zaštitite se od virusa Zapadnog Nila

Novo ruho za Slano Kopovo uz pomoć bratskog grada

Opširnije: Novo ruho za Slano Kopovo uz pomoć bratskog gradaOpština Novi Bečej ima višegodišnju saradnju sa mađarskim gradom Šandorfalvom koja je formalno krunisana nedavno potpisanim i ratifikovanim sporazumom o bratimljenju čime je ova mađarska opština stala u red mesta koja su zbratimljena sa opštinom Novi Bečej.

Datum poslednje izmene sreda, 01 avgust 2018 19:54

Pogodaka: 121

Opširnije: Novo ruho za Slano Kopovo uz pomoć bratskog grada

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • sex shop
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković