webinfo

A+ A A-

Saša Maksimović proglašen za najboljeg gradonačelnika na Zapadnom Balkanu

Opširnije: Saša Maksimović proglašen za najboljeg gradonačelnika na Zapadnom BalkanuMeđunarodni žiri sastavljen od uglednih menadžera, naučnih radnika i javnih ličnosti iz više država, nakon sveobuhvatne analize poslovanja velikog broja kompanija, institucija i pojedinaca na osnovu dobijenih predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, doneo je odluku da u okviru GRAND PRIX-BUSINESS SAMITA koji je ove godine održan u Vrnjačkoj banji u kategoriji za najboljeg gradonačelnika Zapadnog Balkana nagradu dodeli Saši Maksimoviću, predsedniku opštine Novi Bečej.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 24 jun 2019 21:39

Pogodaka: 379

Opširnije: Saša Maksimović proglašen za najboljeg gradonačelnika na Zapadnom Balkanu

Vitezovi ponovo jahali nadomak Arače

Opširnije: Vitezovi ponovo jahali nadomak AračeU subotu, 22. juna, nadomak ostataka srednjevekovnog manastira Arače kod Novog Bečeja, održan je još jedan “Piknik na Arači”, letnja manifestacija u okviru koje posetioci imaju priliku da iskuse Srednji vek kakav je bio na ovim prostorima.

Datum poslednje izmene subota, 22 jun 2019 19:46

Pogodaka: 510

Opširnije: Vitezovi ponovo jahali nadomak Arače

Poezija, proza, pesma i gluma u Klubu za dnevni boravak

Opširnije: Poezija, proza, pesma i gluma u Klubu za dnevni boravakKlub za dnevni boravak penzionera pri Domu za odrasla i starija lica “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac” u Novom Bečeju, u četvrtak, 20. juna, bio je domaćin još jednog zanimljivog druženja koje su organizovali članovi kluba. Ovoga puta, gosti druženja nazvanog “Druženje uz lepu reč” bili su članovi klubova iz Subotice i Zrenjanina, a učesnici u programu su se predstavili recitovanjem stihova, čitanjem proznih odlomaka, ali i aforizmima i kratkim scenskim prikazima. Mnogi članovi klubova daroviti su stvaraoci u različitim oblastima, pa su se mogle čuti lirske pesme, lucidni aforizmi vezani za politička zbivanja, pa čak i odlomci književnosti namenje deci.

Datum poslednje izmene petak, 21 jun 2019 20:47

Pogodaka: 145

Opširnije: Poezija, proza, pesma i gluma u Klubu za dnevni boravak

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković