webinfo

A+ A A-

U Novom Bečeju obeleženo osam vekova srpskog pravoslavlja

Opširnije: U Novom Bečeju obeleženo osam vekova srpskog pravoslavljaU sredu, 20. februara, u galeriji “Selo” u Domu kulture opštine Novi Bečej, večanim programom obeleženo je osam stotina godina od dobijanja crkvene autokefalnosti. Program je organizalo udruženje građana “Put svetosavlja” iz Novog Bečeja, a pored pozdravne besede Marka Strahinje Galetina, u programu su učestvovali i hor OŠ “Miloje Čiplić” i Sanja Milenković koju je na harmonici pratio Srđan Grahovac, vođa Gradskog narodnog orkestra Novi Bečej.

Datum poslednje izmene četvrtak, 21 februar 2019 12:00

Pogodaka: 88

Opširnije: U Novom Bečeju obeleženo osam vekova srpskog pravoslavlja

Još šest kuća za izbegla lica

Opširnije: Još šest kuća za izbegla licaU četvrtak, 21. februara, u opštini Novi Bečej, potpisani su ugovori o kupovini kuća sa okućnicom za izbegla lica na teritoriji opštine Novi Bečej. Posle javnog poziva i sprovođenja procedure, sredstva su dodeljena za šest lica, odnosno, za kupovinu šest kuća u opštini Novi Bečej. Finansijska sredstva obezbedio je Komesarijat za izbeglice i migracije kroz Regionalni stambeni program.

Datum poslednje izmene četvrtak, 21 februar 2019 11:42

Pogodaka: 414

Opširnije: Još šest kuća za izbegla lica

Javne nabavke za potrebe projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“

Opširnije: Javne nabavke za potrebe projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad...Za potrebe projekta „Rehabilitacija zajedničkog prirodnog i kulturnog nasleđa zarad budućeg razvoja regiona“ koji opština Novi Bečej sprovodi u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje Mađarska - Srbija, raspisane su Javne nabavke za radove na izgradnji prilaznih puteva i parkinga i za organizaciju događaja.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • sex shop
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković