webinfo

A+ A A-

Ekspertski ultrazvuk uskoro u Novom Bečeju

Opširnije: Ekspertski ultrazvuk uskoro u Novom BečejuSavet za populacionu politiku opštine Novi Bečej održao je svoju četrnaestu sednicu u petak, 20. septembra, a povodom sredstava koja su lokalnoj samoupravi odobrena od strane Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku.

Datum poslednje izmene subota, 21 septembar 2019 20:02

Pogodaka: 137

Opširnije: Ekspertski ultrazvuk uskoro u Novom Bečeju

U nedelju – preventivni pregledi u Domu zdravlja

Opširnije: U nedelju – preventivni pregledi  u Domu zdravljaKako je saopšteno iz Doma zdravlja opštine Novi Bečej, u nedelju, 22. septembra, u Domu zdravlja u Novom Bečeju, ali i u ambulantama u naseljenim mestima, vršiće se preventivni pregledi i to merenje krvnog pritiska, šećera u krvi i EKG.

Datum poslednje izmene subota, 21 septembar 2019 19:51

Pogodaka: 68

Opširnije: U nedelju – preventivni pregledi u Domu zdravlja

Održano predavanje o regresoterapiji u Novom Bečeju

Opširnije: Održano predavanje o regresoterapiji u Novom BečejuU petak, 13. septembra, u galeriji „Selo“ Doma kulture opštine Novi Bečej, održano je interesantno predavanje čija tema je bila regresoterapija.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 16 septembar 2019 20:12

Pogodaka: 100

Opširnije: Održano predavanje o regresoterapiji u Novom Bečeju

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković