webinfo

A+ A A-

Zavičajni klub Novobečejaca i Vranjevčana održao zimski sastanak

Opširnije: Zavičajni klub Novobečejaca i Vranjevčana održao zimski sastanakU subotu, 15. februara, Zavičajni klub Novobečejaca i Vranjevčana održao je svoj tradicionalni, zimski susret u muzeju „Glavaševa kuća“ u Novom Bečeju. Pored projekcije kratkog filma o desetogodišnjem istorijatu ovog kluba, dodeljene su i zahvalnice onima koji su u prethodnoj godini doprineli radu Zavičajnog kluba, a otvorena je i izložba porculanskih posudica za mleko iz privatne kolekcije Marije Kasaš.

Datum poslednje izmene nedelja, 16 februar 2020 17:13

Pogodaka: 137

Opširnije: Zavičajni klub Novobečejaca i Vranjevčana održao zimski sastanak

Novi Bečej: Dan zaljubljenih i vina u Klubu za dnevni boravak

Opširnije: Novi Bečej: Dan zaljubljenih i vina u Klubu za dnevni boravakU Klubu za dnevni boravak, u sredu 12. februara je organizovano veče "Dan zaljubljenih i vina".

Datum poslednje izmene četvrtak, 13 februar 2020 19:10

Pogodaka: 132

Opširnije: Novi Bečej: Dan zaljubljenih i vina u Klubu za dnevni boravak

I Novo Miloševo obeležilo Svetog Savu

Opširnije: I Novo Miloševo obeležilo Svetog SavuSveti Sava, školska slava, obeležena je i u osnovnoj školi „Dr Đorđe Joanović“ u Novom Miloševu. Raznovrstan program obeležavanja plod je zajedničkog rada članova kolektiva i učenika nižih i viših razreda ove osnovne škole.

Datum poslednje izmene sreda, 29 januar 2020 21:06

Pogodaka: 262

Opširnije: I Novo Miloševo obeležilo Svetog Savu

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković