webinfo

A+ A A-

U subotu, 29. jula, prskanje komaraca

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije_Komarac.jpgU okviru akcije suzbijanja larvi i odraslih formi komaraca na teritoriji opštine Bečej, u subotu 29. jula, ukoliko se steknu odgovarajući meteorološki uslovi, realizovaće se tretman suzbijanja komaraca uređajima sa zemlje i iz vazduha, kao i tretman suzbijanja larvi komaraca.

U periodu od 12 do 17 časova, će se vršiti tretman suzbijanja larvi, a u od 19 do 22 časova, tretman odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje i vazduha.

Tretman će se vršiti preparatom AQUA K-OTHRINE 20 EW za odrasle forme komaraca uređajima sa zemlje i preparatom MOSLINK 0,8 ULV iz vazduha, a preparatom LARVASTOP ZG za suzbijanje larvi komaraca.

Koordinaciju rada sa zemlje sprovešće šef stručno operativnog tima preduzeća "Eko - Dez" iz Beograda, Petar Simić, uz punu saradnju sa nadzorom tretmana ispred Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave Bečej.

Tretman će se obaviti na teritoriji opštine Bečej.

Posebno se mole pčelari da preduzmu mere zaštite pčela.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković