webinfo

A+ A A-

Najlepši deo Novog Bečeja prošetao gradom

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Maskenbal2017.jpgKao i svake godine, i ovog oktobra, u sklopu čuvene Dečije nedelje, deca iz predškolske ustanove “Pava Sudarski” prošetala su centrom Novog Bečeja u najraznovrsnijim kostimima.Kolonu koju je krenula od vrtića “Leptirić” pored Vatrogasnog doma ulicom Ive Lole Ribara koja je bila zatvorena za saobraćaj, pa sve do srednje škole i parka i nazad do vrtića, predvodile su vaspitačice maskirane u Indijanku i Buba Maru. Našlo se u povorci i Betmena, Voltrona, Crvenkapa, a primećeni su i jedna Elza iz crtaća “Ledeno kraljevstvo”, kao i jedan maleni Sunđer Bob.

Lepo vreme je išlo na ruku organizatorima, pa su i mnogobrojna deca i roditelji uživali u šetnji pod oktobarskim suncem, a atmosferu su upotpunili i taktovi poznatih dečijih pesama uz koje su odrastale generacije i generacije na našim prostorima.

Reakcije sugrađana bile su, kao i svake godine, izuzetno pozitivne i ceo događaj naišao je na univerzalno odobravanje.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković