webinfo

A+ A A-

Peticija “Doživotno za život” se potpisuje i u Novom Bečeju

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_dozivotno-za-zivot-fondacija-tijana-juric.jpgFondacija “Tijana Jurić” pokrenula je peticiju da se uvede kazna doživotnog zatvora za ubice dece “Doživotno za život”.

Na inicijativu Aleksandre Petraškov Blažin, koordinatorke tima za zaštitu učenika od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja i osnovna škola “Miloje Čiplić” pridružila se ovoj akciji. Inicijativu je podržala i Zora Rakić, direktor ove ustanove.

Kako nam je Aleksandra Petraškov Blažin rekla, priključivanje ovoj inicijativi plod je saradnje sa fondacijom “Tijana Jurić”: “Fondacija Tijana Jurić je kod nas u školi juna meseca održala dva predavanja, za ucenike i za roditelje na temu opasnosti na internetu. Bili smo pozvani na drugu konferenciju Fondacije koja se odrzala u Subotici, septembra 2017. i smatrali smo da bi mi kao škola, odnosno, radnici škole trebalo da damo doprinos u ovoj akciji sakupljanja potpisa”. Ova akcija sprovodi se u više od 40 gradova u Srbiji, traje od 23. oktobra do 29. oktobra, a formulari se nalaze kod Aleksandre Petraškov Blažin i Eme Lenkeš, nastavnice u OŠ “Miloje Čiplić”.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković