webinfo

A+ A A-

[NAJAVA] Dodela nagrada i druženje u Kancelariji za mlade

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Najavakzm2017.pngKancelarija za mlade opštine Novi Bečej tokom oktobra sprovela je dva nagradna konkursa. Tema foto konkursa bila je “Ja imam pravo na...”, a literarni konkurs bio je otvoren za sve teme.

Mladi iz naše opštine imali su priliku da šalju svoje radove, a u subotu, 4. novembra, u 13 časova u prostorijama Kancelarije za mlade u ulici Rajka Rakočevića (stara vranjevačka opština) biće organizovano druženje sa najuspešnijima na konkursu. Ovom prilikom, njima će biti uručene simbolične nagrade i predstaviće svoje radove. Posle oficijelnog dela, predviđeno je neformalno druženje u prostorijama Kancelarije.

Ivana Dobožanov, koordinator Kancelarije za mlade, pozvala je sve zainteresovane da se pridruže i prisustvuju dodeli nagrada u subotu. “Ovo je događaj otvorenog tipa, svi koji žele i mogu da dođu i treba da prisustvuju i da na taj način pruže podršku našim mladim umetnicima. Vrata kancelarije za mlade uvek su otvorena za sve mlade naše opštine” istakla je Dobožanov.

Nagrađeni na literarnom konkursu su Jelena Štefkić, Nataša Rajtarov, Katarina, Ćurčić, Nemanja Dragaš i Teodora Džigurski. Na konkursu za fotografske radove, nagrađeni su Berotld Jonas, Teodora Džigurski i Emil Stevanov.  

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković