webinfo

A+ A A-

Na zatvaranju festivala Hearts in Harmony i naša sugrađanka

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_MinaIsonNB.jpgNa završnom koncertu ovogodišnjeg festivala Hearts in Harmony u Novom Sadu, nastupila je mlada novobečejka, Mina Filipović, koja je nastupila u okviru hora ISON.

 

U četvrtak, 7. decembra, na stepenicama novosadskog SPENS-a, održan je završni koncert ovogodišnjeg festivala Hearts in Harmony čiji su organizatori udružеnjе građana ''Vеra Ljubav Nada'' uz podršku Školе za osnovno i srеdnjе obrazovanjе ''Milan Pеtrović'' i Grada Novog Sada.

Na ovogodišnjem završnom koncertu nastupili su inkluzivni horovi Malih Pčela iz Kragujevca, hor hor “Zvuci Jabuke” iz Jabuke, hor OŠ “Vuk Karadžić”, Oktet Prosvetnih Radnika Novog Sada, gitaristi “M Kutka” i prvi mešoviti inkluzivni hor ISON iz Novog Sada kao i mnogi drugi. Kao poseban kuriozitet izdvaja se i to što je u programu učestvovala i naša mlada sugrađanka iz Novog Bečeja, Mina Filipović, koja je nastupila u okviru hora ISON.

Ovim koncertom završen je sedmi međunarodni festival Hearts in Harmony koji je počeo 5. oktobra ove godine. U pitanju je inicijativa evropske horske asocijacije Europa Cantat kojom se teži uključivanju marginalizovanih grupa, naročito, osoba sa invaliditetom u društvo.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković