webinfo

A+ A A-

Saopštenje opštine Novi Bečej povodom iskliznuća teretnog voza

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_VozNoviBecej.jpgOpština Novi Bečej je uputila saopštenje za javnost povodom vandrednog događaja koji se dogodio u subotu, 23. decembra 2017. godine, na ulazu u naseljeno mesto Novi Bečej, kada je teretni voz, koji je prevozio opasnu materiju - 99% sirćetnu kiselinu, iskliznuo sa šina, o ćemu je portal Webinfo tada izveštavao.


Kako se navodi u Saopštenju, stručne službe preduzeća „MSK“ iz Kikinde i infrastrukture „Železnice Srbije“ preduzele su mere na sanaciji zagađenja i na otklanjanju posledica ovog udesa. Apeluje se na građanstvo da ne prilazi mestu udesa bliže od 50 metara, kako ne bi ometali radove na otklanjanju posledica vanrednih događaja i sebe dovodili u opasnost.
Uklanjanje vagona cisterni koje su učestvovale u vanrednom događaju, očekuje se najkasnije do četvrtka do 6 časova, a normalizacija saobraćaja do petka do 24 časa.
O svim bitnim informacijama stanovništvo će biti blagovremeno obavešteno.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković