webinfo

A+ A A-

OŠ “Josif Marinković” - škola u kojoj se svi dobro osećaju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_MarinskovicSkolaNB2018.JPGPrijatno školsko okruženje ključno je za uspešno školovanje najmlađih. Ovoga su svesni u osnovnoj školi “Josif Marinković” u Novom Bečeju gde su privedeni kraju radovi na uređenju školskog hola i zajedničkih prostorija, a sve u skladu sa trogodišnjim školskim razvojnim planom.

Više o ovome rekao nam je Vladimir Davidović, direktor ove ustanove.
Ovo je rezultat rada, ne samo mog, nego i svih koji su zaposleni u ovoj školi, a koji su učestvovali u kreiranju školskog razvojnog plana kojem ove godine i ističe rok. Do sada smo dosta toga uradili kroz ovaj školski razvojni plan. Sada je na red došlo funkcionalno i estetsko uređenje prostora škole. Uređujemo ovaj školski hol, pravimo novu učionicu i na proleće, kad vreme dozvoli, obnovićemo park ispred škole ” rekao je Davidović.  

Kako kaže, novi izgled školskog hola plod je rada svih zaposlenih, a sve u cilju stvaranja estetski zadovoljavajućeg prostora kako za zaposlene, tako i za učenike i roditelje. “Vizija ovog školskog razvojnog plana koji je doneo školski odbor je da budemo škola u kojoj ćemo se svi dobro osećati” zaključio je Davidović.

On je objasnio i da je u cilju podizanja efikasnosti izmeštena biblioteka i zbornica, a da su vesele boje i moderan dizajn enterijera tu da približe školu deci koja je pohađaju.  

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković