webinfo

A+ A A-

MZ Novi Bečej izvlači splavove

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_SplavoviNB2018.jpgProlaznici koji su se u četvrtak, 12. aprila, obreli na tiskom priobalju mogli su primetiti da radnici Mesne zajednice Novi Bečej izvlače na obalu tri splava sa kojih se leti ulazi u vodu.

 

Ovo je jedna od aktivnosti koje je zimus najavio sekretar Saveta mesne zajednice Novi Bečej, Miroslav Macura. On je prokomentarisao i današnju akciju vađenja splavova: “Danas ćemo sva tri izvući. U narednom periodu, dve ili tri nedelje, ćemo sanirati komplet splavove. Šta to znači? Promenićemo daske, prefarbati daske, postaviti nove merdevine koje su svake godine pravile problem. Proverićemo da li su pontoni bušni, ako su bušni, zavarićemo, peskirati pontone, prefarbati i vratiti nazad u vodu kako bismo spremno dočekali sezonu kupanja u ovoj 2018. godini”, zaključio je Macura.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković