webinfo

A+ A A-

Predstavljena investiciona konferenicja u Privrednoj komori Vojvodine

Branko2.jpgFotografija: Webinfo arhiva

 

U petak, 15. juna, u Novom Bečeju, obeležava se 230 godina od dobijanja statusa varoši. Tada će, pored kulturnog i umetničkog programa, biti održana i investiciona konferencija INVESTCO NB koja će okupiti sve zainteresovane privrednike koji žele da ulažu u opštinu Novi Bečej, ali i predstavnike vlasti sa sva tri nivoa uključujući i vrh republičke uprave.

Ova investiciona konferencija predstavljena je i 11. juna u privrednoj komori Vojvodine gde su o njoj govorili zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin, i predsednik organizacionog odbora manifestacije, Matija Kovač. Kako su organizatori istakli, cilj INVESTCO konferencije jeste privlačenje novih investitora čime bi se podigao kvalitet života naših sugrađana, te će zato tada biti predstavljeni svi resursi koje opština Novi Bečej može da ponudi.

Branko Svilengaćin rekao je ovom prilikom: “Želimo da najvažnijim privrednicima i privrednim društvima, kako stranim tako i domaćim, prezentujemo šta je to Novi Bečej, koje su naše mogućnosti, grinfild i braunfild, na jednom mestu, demografske podatke, a ukoliko je neko zainteresovan, da ga i odvedemo na te lokacije koje ćemo prezentovati, odnosno da im u elektronskoj formi to sve prebacimo kako bi oni svojim komitentima, kooperantima i drugim ljudima sa kojima sarađuju u Beogradu i Novom Sadu prezentovati”. Svilengaćin je istakao i da je trud lokalne samouprave na organizovanju ove investicione konferencije široko prepoznat: “Najvažniji subjekti društva, odrganizacije koje posluju u Srbiji, podržali su ovaj naš napor, našu ideju i akciju, na kraju krajeva i konferenciju. U vezi sa tim, Privredna komora Vojvodine nam je danas organizovala pres konferenciju, pozvala medije, dala nam prostor i vreme kako bismo prezentovali sebe i ono šta će se desiti u petak u Novom Bečeju. Investiciona konferencija je za nas nova stvar

Pored investicione konferencije, u petak 15. juna u Amfiteatru na Tiskom keju, koncert će održati Vojvođanski kamerni orkestar pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića. Koncert počinje u 20 časova dok je INVESTCO zakazana za 12 časova.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković