webinfo

A+ A A-

Mesna zajednica uređuje košarkaški teren

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_kosarkaskiteren.jpgKošarkaški teren na Tiskom keju, okupljalište mnogih generacija mladih Novobečejaca ovih dana dobija novo ruho.

Naime, pod pokroviteljstvom mesne zajednice Novi Bečej otpočeli su radovi na rekonstrukciji i proširenju ovog sportskog terena. Kako kažu iz Mesne zajednice, teren će biti proširen, ponovo asfaltiran, a biće dodata još dva para koševa i nova rasveta. Naravno, teren će biti na raspolaganju svim građanima Novog Bečeja, a ne samo koškarakašima.

Sekretar saveta Mesne zajednice, Miroslav Macura, istakao je da je vrednost radova negde oko 2.5 miliona dinara, ali, da se u sport i mladost mora ulagati. “Nadamo se da će mlade generacije iskoristiti pun potencijal ovog terena koji proširujemo i da će se rado tu okupljati. Na ovim terenima mnoge generacije Novobečejaca su igrale košarku i pravile svoje prve sportske korake, pa se nadamo da ćemo ovako pomoći da se stvore neki novi, uspešni sportisti poput onih koji su već proslavili Novi Bečej” zaključio je Macura. Prema njegovim rečima, završetak radova se očekuje u naredne dve nedelje kada će teren biti ponovo dostupan našim sugrađanima. 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković