webinfo

A+ A A-

OŠ “Josif Marinković” nagradila najbolje učenike

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_JMNagrade2018.JPGU četvrtak, 28. juna, osnovna škola “Josif Marinković” priredila je svečanu dodelu priznanja i nagrada svojim učenicima koji su postigli najbolje rezultate tokom tek minule školske godine.

Pored dodele pohvala, diploma i knjiga, u okviru svečanosti izveden je i kratak dramski program koji su učenici pripremili uz pomoć i podršku svojih nastavnika, a, na završetku, posetioci su uživali i u plesnoj tački. Zadovoljan uspesima svojih učenika je i Vladimir Davidović, direktor osnovne škole “Josif Marinković” koji je ovom prilikom rekao: “Mislim da svi mi zaposleni u školi možemo da budemo vrlo zadovoljni kako je protekla ova školska godina. Videli ste i sami da je na pozornici bilo jako mnogo dece. Drago nam je da što više dece učestvuje na takmičenjima i da svako pronađe sebe u nekom takmičenju. Mi smo to sa društvima kao što su Društvo biologa, Društvo geografa i sa Ministarstvom prosvete organizovali, kao i svake godine. Nadam se da će i sledeće godine učenici ovako masovno učestvovati i osvojiti ovako lepe nagrade”.  

Svečanom ceremonijom nagrađivanja za učenike osnovne škole “Josif Marinković” i zvanično je otpočeo letnji raspust.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković