webinfo

A+ A A-

Opština nagradila najbolje đake

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_DjaciGeneracijeNB2018.JPGOpština Novi Bečej je u ponedeljak, 9. jula, nagradila je osam najboljih učenika osnovnih i srednje škole iz Novog Bečeja koji su proglašeni đacima generacije.

Pored simboličnih paketa i knjiga, svaki učenik je dobio i 20.000 dinara koje bi, u toku današnjeg ili sutrašnjeg dana, trebalo da se nađu na njihovim računima. Posle ceremonije uručenja nagrada, priređen je mali koktel i druženje sa nagrađenim učenicima.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, istakao je svoje zadovoljstvo što je u prilici da uruči nagrade najboljim učenicima u ime opštine Novi Bečej. “Moram reći da sam zaista ponosan. Ne ponose se samo roditelji svojom decom, ne ponose se samo škole svojim đacima, nego, i opština. Mi smo se trudili da pomognemo kroz neke male paketiće i kroz neki vid novčane pomoći o čemu je odluku donelo opštinsko veće uz želju i nadu da ta deca neće otići. To sam sugerisao i roditeljima i deci, nije cilj da oni odu iz ove države i opštine. Nama, sigurno, kao opštini, treba pomoć u vidu te dece koja će voditi ovu opštinu u budućnosti i ja se nadam da će neko od njih u budućnosti, preći sa ove strane i deliti paketiće deci” rekao je Maksimović iskoristivši priliku i da podseti na to da će opština i ove godine dodeljivati stipendije studentima i pozvao sve koji ispunjavaju uslove da se prijave na konkurs koji će s jeseni biti otvoren za studente sa teritorije opštine Novi Bečej.  

Najbolji đaci generacije u minuloj školskoj godini bili su Feher Atila, Aleksandra Popov, Bojana Radivojević, Ivana Tortoski, Marko Karanović, Emilija Stepančev, Simona Nemešev i Željana Popović.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković