webinfo

A+ A A-

Završena prva smena kampa “Basket friends”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_KTurnirNB2018trcina.JPGKošarkaški kamp “Basket friends” koji se ovog jula održava u Novom Bečeju, 13. jula završio je svoju prvu trećinu.

 

Na završnici prve trećine, mladi košarkaši i košarkašice imali su priliku da pokažu šta su naučili tokom sedmodnevnog rada i treniranja, najbolji su nagrađeni peharima, a, posebnu podršku su im pružila i neka velika imena naše košarke. Jedan od njih bio je i Stevan Jelovac, nekadašnji košarkaš Crvene Zvezde i Megavizure, a koji je nedavno potpisao ugovor sa nemačkim klubom “Brose Bamberg”. On je ovom prilikom rekao: “Došli smo ovde, par nas košarkaša, da podržimo ovaj kamp Basket Friends, da pomognemo Zlatku. Mi se već dugo poznajemo i mislim da ovaj kamp iz godine u godinu sve više dece privlači i stvarno mi je čast što smo ovde i uživamo gledajući ove klince jer smo tako i mi kao klinci trenirali”.   

Pored njega, kamp je u petak posetio i Marko Jeremić, košarkaš FMP-a, koji je imao samo reči hvale za ovogodišnji kamp. “Ja sam oduševljen što je naš drugar Zlaja sve ovo organizovao. Prošle godine smo, isto, bili ovde. Bio je samo jedan teren, sada su tri terena. Zadovoljan sam i uvek ćemo se odazvati i uveličati ovaj događaj koliko je to moguće. Mnogo znači ovo mladim košarkašima. Druženje, aktivnosti, imaju dva tri treninga preko dana, izbacuju mobilne telefone što mnogo znači za ovaj uzrast i ovu decu. Ovih sedam dana što provedu ovde mnogo će im značiti u nastavku karijere ako će se baviti ovim sportom” rekao je Jeremić.

Kao što je poznato, kamp ove godine obuhvata decu iz naše zemlje, ali i inostranstva, iz država kao što su Kipar, Iran, Rumunija, Mađarska, Nemačka i druge. Polaznici rade u mešovitim grupama, a za kvalitet treninga staraju se glavni trener kampa Nenad Mandic i kondicioni trener Azur Šakić koji je za ovaj segment zadužen i u reprezentaciji BiH, ali, i Marko Skoko, Dimitrije Živković, Zoran Milović, Veselin Rođenkov, Branka Subić, Vlada Marić, Nenad Djurin i Ranko Velimirović.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković