webinfo

A+ A A-

U petak počinje turnir u malom fudbalu

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_MaliFudbal.jpgU petak, 20. jula, sa početkom u 17 časova, na sportskom terenu na Milošev putu u Novom Selu, kod “Šuranji parka”, održaće se tradicionalni turnir u malom fudbalu koji ove godine zajednički organizuju udruženje građana Centar za održivost zajednice, Kancelarija za mlade Novi Bečej i Mesna zajednica Novi Bečej.

 

Ivana Dobožanov, koordinatorka Kancelarije za mlade, pozvala je sve zainteresovane građane da se prijave i učestvuju u turniru. “Prijaviti se može putem stranica organizatora na Fejsbuku ili putem telefona, a, prijave traju do četvrtka, 19. jula i pozivam sve ekipe koje se budu prijavile da osmisle interesantan naziv za svoje timove budući da je turnir takmičarskog karaktera. Što se tiče samih ekipa, one mogu brojati najviše deset članova, a, igraće se u sistemu pet igrača plus jedan golman” rekla je Ivana Dobožanov iskoristivši priliku da doda i da će osveženje i nagrade biti obezbeđene, a, svi dodatni detalji biće objavljeni uskoro. Ona je istakla i da je značaj ovog turnira kako u promovisanju rekreacije i zdravog stila života, tako i u širenju sportskog duha i fer pleja.

Kotizacija se ne plaća, a kontakt telefoni na koje se zainteresovani za učešće mogu prijaviti su 060/1626346 (Ivana Dobožanov) i 060/0620672 (Miroslav Macura)

Ove godine, turnir se organizuje pod sloganom “Naša fudbalica neka tvojoj ekipi bude laganica

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković