webinfo

A+ A A-

“Apostoli” odbranili titulu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_2.TurnirMaliFudbalNB.jpgOdržan drugi turnir u malom fudbalu u Novom Selu

 

U petak, 20. jula, na sportskom terenu na Milošev putu, pored Šuranji olimpijskog parka, održan je drugi turnir u malom fudbalu. Prošlogodišnji pobednici, ekipa “Apostoli”, odbranila je titulu osvojivši prvo mesto, drugi su bili momci iz ekipe “Astra”, a tim mesne zajednice Kumane bio je trećeplasiran. Što se pojedinačnih rezultata tiče, najbolji igrač turnira bio je Aleksandar Marticki, najbolji golman Dejan Usić, a, najbolji strelac, Milovan Grujić.

Komentarišući turnir, Ivana Dobožanov, koordinatorka kancelarije za mlade koja je jedan od organizatora turnira u malom fudbalu, rekla je: “Mi imamo aktivnosti do kraja godine koje su vezane za aktivnosti koje su napolju i koje su u prostorijama. Što se tiče sporta i rekreacije, ovo je drugi po redu turnir, sada ga već možemo nazvati tradicionalnim. Ove godine broji deset ekipa što je pozitivno istaći, više nego prošle godine. Neke ekipe su standardne, neke su nove, čak, iz Bečeja, Kumana došle su da učestvuju na ovom turniru”. Dobožanov je istakla i da je ovaj turnir značajan jer vraća aktivnosti bliže Novom Selu i pruža stanovnicima ovog dela Novog Bečeja priliku da kvalitetno provedu slobodno vreme bez da idu čak do centra.

Milenko Garčev, predsednik saveta mesne zajednice Novi Bečej koja je podržala organizaciju turnira, rekao je ovom prilikom: “Drugi put je organizovan ovaj turnir što je meni posebno drago jer je na mestu gde jeste. Iz godine u godinu, rastemo i vidimo pomak u broju ekipa koje su prijavljene. Meni je posebno drago da se ovoliko ljudi i gledalaca okupilo. Afirmacija terena je tu, samim tim što je pored terena i olimpijski park. Svi su tu, svi su zadovoljni”. On je naglasio i da mesna zajednica uvek podržava ovakve aktivnosti okrenute sportu i omladini koje je ocenio kao izuzetno značajne za čitavu zajednicu.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković