webinfo

A+ A A-

Deset godina saradnje, deset godina prijateljstva

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_NISNB2018.jpgU četvrtak, 6. septembra, u donjem holu Doma kulture opštine Novi Bečej, svečanim programom obeleženo je deset godina saradnje opštine Novi Bečej i preduzeća NIS.

U proteklih deset godina, uz podršku NIS-a, sprovedeno je 55 projekata među kojima se ističu podrška održavanju “Velikogospojinskih dana”, opremanje i adaptacija prostorija Doma kulture opštine Novi Bečej i fiskulturne sale osnovne škole “Miloje Čiplić”, kao i rekonstrukcija rukometnog terena u Novom Miloševu i podrška KK “Jedinstvo” iz Novog Bečeja.

Bogat program pred mnogobrojnim gostima izveli su hor osnovne škole “Josif Marinković”, orkestar osnovne škole “Milan Stančić Uča”, kao i članovi kulturno-umetničkog društva “Bećarac” iz Novog Bečeja koji su izveli splet igara iz Banata.

U ime kompanije NIS a.d. prisutnima se obratio Srđan Dragišić, direktor centra za projektne delatnosti koji je podvukao posvećenost ovog preduzeća društveno odgovornom poslovanju za koje je rekao da će biti praksa i u narednim godinama dodavši i da će NIS i u budućosti nastaviti dobru saradnju sa opštinom Novi Bečej.

Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej, rekao je da je saradnja sa NIS-om od velikog značaja za opštinu, ali i da se nada poboljšanju saradnje. “Sa jedne strane, rasterećena je lokalna samouprava kroz određena sredstva koja obezbeđuje kompanija NIS. Rekonstruisali smo dosta škola, odnosno, učionica u školama, deo sportskih objekata sredstvima koje NIS kroz ovu kampanju praktično donira, doslovno rečeno, određenom broju lokalnih samouprava, među kojima je, sa ponosom mogu da kažem, i Novi Bečej. Ja sam već kandidovao dva projekta koja nemaju veze sa projektom „Zajednici zajedno“ , pa se iskreno nadam da će kompanija NIS imati razumevanja i prema opštini Novi Bečej i prema situaciji u kojoj se ona nalazi zbog svojih dugova koje ima itd. ,a  realno ima potrebe za unapređenjem kvaliteta života građana i nadam se iskreno da će kompanija u tom smislu imati razumevanja i da će podržati ova dva projekta koja sam danas kandidovao, ali to je tema za budućnost. Za sada smo imali dobru saradnju kroz program „Zajednici zajedno“ i ta će se saradnja i nastaviti, a nadam se i unaprediti” rekao je prvi čovek opštine Novi Bečej.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković