webinfo

A+ A A-

I novobečejski srednjoškolci učestvuju u Dečijoj nedelji

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_decijanedelja.jpgI ove godine, Srednja škola Novi Bečej uključila se u akciju obeležavanja Dečije nedelje.

Tokom cele ove sedmice časovi su skraćeni, a nastava je prošarana raznovrsnim aktivnostima. Tako je radna sedmica počela maskenbalom u kom su učestvovali i učenici i profesori i koji je dao veseo ton čitavom događaju. Utorak je bio rezervisan za sportski dan, sreda za igre bez granica, a četvrtak za zamenu uloga između učenika i profesora. U sportskom danu učestvovalo je sedam ekipa u malom fudbalu i šest ekipa u basketu 3 na 3.

Više o svemu ovome rekla je Jelena Pomorišac, predsednica učeničkog parlamenta ove škole koji je i glavni organizator aktivnosti tokom Dečije nedelje: “Danas imamo sportski dan, imamo 7 ekipa prijavljenih za mali fudbal i 6 ekipa za basket. Za sredu smo planirali da budu „Igre bez granica“. Svaki razred će dobiti posebne zadatke da obavljaju koji se tiču istorije škole ili zadatke, tipa, da izbroje sva vrata u školi, ili da pronađu nekog profesora i uzmu njegov potpis, tako da će to biti zanimljivo, cela škola će učestvovati. Takođe, oni koji budu imali najviše zadataka i čije vreme prolazno budu najbolje dobiće zadatak da otkažu neki kontrolni ili nešto već što ćemo se dogovoriti sa njima, dok u četvrtak imamo zamenu profesor-učenik ili uopšte zamenu uloga. Neke devojke su se javile da budu spremačice, jedna devojka se javila da radi u biblioteci, a ovi ostali će u dogovoru sa profesorima menjati profesore na času

Poslednji radni dan Dečije nedelje rezervisan je za humantarni rad, pa će tako u petak novobečejski srednjoškolci, u saradnji sa Crvenim krstom, prikupljati različita sredstva za pomoć najugroženijima.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković