webinfo

A+ A A-

Srebrni pehar i devet zlatnih medalja za Turističku organizaciju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_lorist2018.jpgTuristička organizacija opštine Novi Bečej učestvovala je na ovogodišnjem, 51. sajmu turizma koji se ove godine održava od 4. do 7. oktobra u Novom Sadu u okviru sajmova LORIST (sajmovi lova, ribolova, turizma, ekologije i sporta).

 

Ovom prilikom, Turistička organizacija predstavila je potencijale opštine Novi Bečej iz oblasti turizma i turističke ponude. Tako su predstavljene raznovrsne muzejske postavke i izložbe kako one u muzeju “Glavaševa kuća”, tako i one u muzeju “Žeravica” i drugim izložbenim prostorima u opštini Novi Bečej. Pored toga, kao turističke destinacije su predstavljeni i Arača, Slano Kopovo, muzej “Kotarka”, a akcenat je dat i mnogim manifestacijama koje krase opštinu Novi Bečej od kojih je najznačajnija, svakako, Velikogospojinski dani.

U okviru LORIST-a predstavljena je i 12. sportska olimpijada radnika Vojvodine koju naredne godine zajednički organizuju opštine Novi Bečej i Bečej. U okviru priprema za Sportsku olimpijadu radnika Vojvodine, početkom septembra je održan i Kup Vojvodine u Novom Bečeju.  

Pored predstavljanja kapaciteta opštine Novi Bečej na novosadskom sajmu, dodeljene su i nagrade za kvalitet usluga u turizmu. Tako je turistička organizacija opštine Novi Bečej dobila srebrni pehar novosadskog sajma za unapređenje turističkih sadržaja i atraktivnosti Novog Bečeja kao turističke destinacije i čak devet zlatnih medalja. Tako je zlatnom medaljom nagrađen kvalitet turističke promocije opštine Novi Bečej, kvalitet ambijentalne celine Vranjevo - Novi Bečej, kvalitet negovanja tradicije u Glavaševoj kući, manifestacija “Velikogospojinski dani”, ali i kvalitet turističkog iskustva na Arači, kvalitet turističke promocije rezervata prirode Slano Kopovo, vizuelni identitet muzejske postavke “Kotarka”, za vrhunsku ustanovu za pripremu sportista SRC “Jedinstvo” i za jedinstvenu muzejsku postavku u Industrijsko tehničkom muzeju “Žeravica” u Novom Miloševu.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković