webinfo

A+ A A-

Juniori dobili sportsku opremu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_OpremaSportNB2018.jpgU utorak, 13. novembra, u sportsko-rekreativnom centru “Jedinstvo” svečano je uručena sportska oprema juniorima koji se bave kolektivnim sportovima. Opremu je mladim sportistima donirala opština Novi Bečej kroz poseban program u vrednosti od 500 hiljada dinara. Tako su opremu dobili mladi košarkaši, odbojkaši, ali i fudbaleri.

 

Kako kaže Branko Svilengaćin, zamenik predsednika opštine Novi Bečej, ovo je bilo moguće jer je budžet opštine stabilan. “Danas smo zajedno sa sportskim klubovima sa teritorije opštine Novi Bečej koji se bave kolektivnim sportovima delili prema posebnom programu sredstva, odnosno sportsku opremu namenjenu mlađim kategorijama. Klubovi su se sami odlučili u okvisru svog posebnog programa šta je to što im treba. Dobar deo njih se odlučio za rančeve, tako da ćemo imati brendirane novobečejske omladinske, odnosno juniorske selekcije i svima nam je izuzetno drago zbog toga. Pojedini klubovi su se odlučili za neke druge sportske rekvizite za mlađe kategorije koji im trebaju. To su, pre svega, fudbalski klubovi iz Novog Miloševa i Novog Bečeja. Ja im svim čestitam. Mlađe kategorije su one za koje su svi posebno zainteresovani. To je nešto što bi trebalo da bude budućnost našeg rada, zato je tako i bio koncipiran poseban program. Još jednom im čestitam i želim puno sportske sreće u budućnosti” kazao je Svilengaćin ovom prilikom. On je istakao i da ima sportova koji nisu obuhvaćeni ovim programom, ali da će se i za njih naći sredstva naredne godine ili nekim drugim programima.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković