webinfo

A+ A A-

Novogodišnji vašar obradovao i mališane i roditelje

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_malivasar.jpgZimskim praznicima najviše se, po pravilu, raduju najmlađi. Čarolija božićnih i novogodišnjih praznika, nekako, najviše deluje na njih.

Najbolji pokazatelj prazničnog duha, i ove godine, bio je novogodišnji vašar koji organizuje predškolska ustanova “Pava Sudarski”, a koji je ove godine održan u sredu, 12. decembra. Mnoštvo raznovrsnih ukrasa i igračaka, najvećim delom izrađenih rukama dece iz vrtića, našlo se na štandovima mališana koji su prodavali prazničnu robu svojim roditeljima, rođacima i prijateljima.

Ova aktivnost predškolske ustanove, tradicionalno, okuplja decu i roditelje, a više o svemu tome rekla nam je Melinda Simić, vaspitačica: “Spremali smo se otprilike jedno nedelju do dve dana, u saradnji sa roditeljima koji su nam i ove godine izašli u susret. Bili su divni, organizovani, zajedno sa njima smo spremili sve ono što smo prodavali na vašaru i hvala im na saradnji. To su uglavnom novogodišnji ukrasi. Ove godine smo imali novitet, novogodišnje medenjake, koje smo šarali zajedno sa roditeljima i veoma je važno što su u svemu ovome učestvovali i roditelji i deca, pa smo svi uživali u ovoj pretprazničnoj atmosferi”. Ona je naglasila i da je vašar otpočeo, u duhu praznika, jednim velikim, dedamrazovskim uzvikom “ho ho ho” kojim je naglašena neofrmalnost i opuštenost ovog dešavanja.

A, o uspešnosti same akcije najbolje svedoči veliki broj odraslih koji ga je posetio, a koji je bio toliki da se moralo ozbiljno potruditi da bi se kroz masu stiglo do štandova sa robom.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković