webinfo

A+ A A-

Ko će nastupati na Gospojini 2019?

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja5_glasanje.pngKao što je dobro poznato, centralno dešavanje letnje turističke sezone u Novom Bečeju su Velikogospojinski dani, poznati i, jednostavno, kao Gospojina.

U proteklih više od deset godina na scenu, pred novobečejsku publiku, stupio je veliki broj izvođača različitih žanrova. Da se podsetimo, prošle godine nastupali su Sergej Ćetković, Nina Badrić i Halid Bešlić, a u prethodnim godinama bili su tu i Lepa Brena, Zdravko Čolić, Severina, ali i mnogi drugi.

Novina u organizaciji Gospojine ove godine jeste mogućnost da građani naše opštine direktno odlučuju o tome ko će nastupati na ovogodišnjoj manifestaciji. Organizacioni odbor Velikogospojinskih dana je u tu svrhu formirao anketu koja se sprovodi putem zvaničnog sajta opštine.
Direktor TO opštine Novi Bečej Saša Dujin, pozvao je sve građane da glasaju između dve opcije, za svaki od tri predviđena festivalska dana.
- Glasanje je otvoreno još nekih mesec dana, a postupak javne nabavke je planiran za mart 2019. godine, nakon čega će se znati i ko će nastupiti na ovogodišnjoj Gospojini.

Tako, za petak 23. avgust, izbor je ponuđen između Zvonka Bogdana i Garavog Sokaka. U subotnjem programu bira se jedan mađarski bend (ili Tankcsapda ili Romantic) i dva, uslovno rečeno, domaća. U igri su Van Gog, Ortodox Celts, Hladno Pivo i Ničim Izazvan, a biraju se dva sa najviše glasova. Za poslednje veče festivala, izbor je između Ane Bekute i Svetlane Ražnatović Cece, odnosno, Dejan Petrović Big Benda ili Bobana Markovića.

Svi koji žele da glasaju za ovogodišnji lajn ap Gospojine mogu to uraditi na OVOM LINKU

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • turisticka
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković