webinfo

A+ A A-

Donacija predškolskoj ustanovi “Pava Sudarski” od mesne zajednice

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_DonacijaMZNB2019vrtic.jpgU četvrtak, 14. februara, predstavnici mesne zajednice Novi Bečej uručili su nove igrače svim vrtićima u sklopu predškolske ustanove “Pava Sudarski” koji se nalaze u Novom Bečeju.

 

Kako ističu u mesnoj zajednici Novi Bečej, finansijskim planom je predviđeno ukupno 200.000 dinara za nabavku igračaka za vrtiće, odnosno, 50.000 za svaki od četiri objekta koliko ih ima u naseljenom mestu Novi Bečej. Kroz razgovor sa rukovodstvom predšolske ustanove došlo se do podataka kojih to igračaka najviše nedostaje u kojem vrtiću i prema tom kriterijumu u one i nabavljane.

I u predškolskoj ustanovi “Pava Sudarski” zadovoljni su ovom donacijom mesne zajednice, a direktor ustanove, Dragan Miloradović, istakao je i da se nada nastavku saradnje kako sa mesnom zajednicom, tako i sa lokalnom samoupravom, ali i svim drugim institucijama, a sve u cilju stvaranja što boljih uslova za mališane koji pohađaju ove vrtiće u Novom Bečeju.

Deca iz predškolske ustanove su svoju zahvalnost za nove igračke izrazila spletom pesama i recitacija koje su izveli pred predstavnicima mesne zajednice koji su im danas uručivali igračke.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković