webinfo

A+ A A-

Renovira se plato ispred sportske hale

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_platosrc.JPGPlato ispred sportsko-rekreativnog centra “Jedinstvo” u Novom Bečeju, u ulici Petra Drapšina, dobija novo ruho.

Naime, kao što su građani Novog Bečeja mogli i da primete, počeli su radovi na rekonstrukciji tog prostora. Više o ovom infrastrukturnom projektu rekao nam je Vladimir Davidović, zamenik predsednika saveta mesne zajednice Novi Bečej.

Konačno, vremenske prilike su dozvolile da započnu radovi na rekonstrukciji platoa i parkinga ispred sportskog centra “Jedinstvo” u Novom Bečeju. Ove radove finansira mesna zajednica Novi Bečej u iznosu od milion i osamsto pedeset hiljada dinara, a izvođač radova je Eko Gradnja iz Zrenjanina. Biće zamenjene behaton ploče i izravnan ovaj teren koji je, zaista, predstavljao problem i za pešake i za sve nas koji prolazimo ovuda često, a biće i proširen ovaj parking ispred hale” rekao je Davidović ovom prilikom.

Upitan o tome kada se očekuje završetak radova, on je rekao da se procenjuje da će to biti gotovo u kraćem vremenskom roku. “Završetak radova može se očekivati u skorije vreme, tri do četiri nedelje, mislim da bi realno bilo moguće da se izvedu ovi radovi” zaključio je Davidović.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković