webinfo

A+ A A-

U toku radovi na uređenju bankina u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_BankineNB2019.JPGKao što su naši sugrađani i mogli da primete, u danima koji su za nama, radnici i mehanizacija preduzeća “Ranđelović gradnja” d.o.o. su na terenu i skidaju bankine sa saobraćajnica u Novom Bečeju.

 

Više o ovome rekao nam je Milenko Garčev, predsednik saveta mesne zajednice Novi Bečej, koja je finansijer ovih radova: “Mesna zajednica nastavlja sa svojim aktivnostima, sa sprovođenjem onih javnih nabavki za koje je urađen i sam postupak. Skidanje bankina je u toku. Bankine se skidaju na teritoriji Vranjeva, Novog Sela i Šušanja. Ulice koje su počete da su rade su Štrosmajerova, Bore Glavaškog, Josifa Marinkovića, Karađorđeva... Između ostalog, znam da se u Šušanju radi Ive Lole Ribara i još jedna ulica. Mislim da ima pet ulica u Novom Selu koje će biti odrađene. To su Svetozara Krompića, Partizanska, Proleterska, Užička, mislim da je, čak, i Save Kovačevića obuhvaćena što se toga tiče”. On je podsetio i da u prethodnom periodu nije bila praksa da se izvode ovakvi radovi, ali da su oni potrebni. “Ono što se dešava je, Novi Bečej je poljoprivredno mesto. Samim tim, iz godine u godinu, sami odlasci na njive, povratak, put prave određene probleme, plus iskopi i sve ono što se dešava, što javno preduzeće, eventualno radi, postavlja plin, voda i ostalo, pravi, možda, neki problem na nekom dužem periodu. Ovaj savet mesne zajednice je doneo odluku da se to uradi, da se skidaju bankine. Ono što nam je, takođe, u planu i ono što smo mislili da uradimo jeste da se i kišna kanalizacija uradi odnosno, čišćenje kišne kanalizacije. Onda bi bilo obuhvaćeno skidanje bankina, kišna kanalizacija i mogli bismo da kažemo da je jedan dobar deo urađen za opšte dobro građanstva” zaključio je Garčev.  

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković