webinfo

A+ A A-

Renovira se fasada fiskulturne sale OŠ “Miloje Čiplić”

b_670_445_16777215_00_images_Tijana_Slike_FasaSkolaCiplicNB.JPGOvih dana počeli su radovi i na rekonstrukciji spoljašnjosti sale za fizičko osnovne škole “Miloje Čiplić”. U pitanju je projekat iz programa “Zajednici zajedno” Naftne industrije Srbije, vrednosti, približno, dva miliona dinara. Radove izvodi preduzeće “Max gradnja” iz Novog Bečeja, a rok za završetak je nekih dvadesetak dana.

 

Govoreći o radovima, Biljana Banjac, direktor ove škole, je rekla: “Radovi su počeli ove nedelje. Radi se o projektu Zajednici zajedno, NIS je finansijer svega ovoga. Mi smo, naravno, zadovoljni kada god dobijemo neka sredstva. Radi se o sredstvima od oko dva miliona dinara koja će biti utrošena za sanaciju fasade koja se nalazi okrenuta prema dvorištu gde su naši učenici što je postalo već nebezbedno. Zato smo zadovoljni što ćemo to rešiti, a posle ćemo preći na ostale potrebe koje moramo rešavati apliciranjem kod ustanova koje mogu da nam pomognu”. Ona je dodala i da je zgrada fiskulturne sale stara, kao i zgrada škole, više od sto godina, te da i ona zahteva određena ulaganja, ali i da se ide ka potpunom rešavanju problema vezanih kako za nju, tako i za školu “Miloje Čiplić” u celosti. “Polako idemo ka obnavljanju naše škole koja je, svi znaju, najstarija škola u opštini i, prema tome, zahteva jako mnogo održavanja” zaključila je Banjac.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković