webinfo

A+ A A-

Uskoro nova trava na stadionu FK “Jedinstvo”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Travastadion.jpgU utorak, 12. marta, na stadionu FK “Jedinstvo” u Novom Bečeju, održana je prezentacija “Guttler” poljoprivredne mašine koju je organizovala firma “Agroteh” iz Trešnjevca.

Na inicijativu uprave fudbalskog kluba “Jedinstvo” iz Novog Bečeja, ova prilika je iskorišćena i da se zaseje nova, kvalitetnija trava na stadionu čime će se značajno doprineti sportskim aktivnostima koje se tu održavaju.

Kako ističe Gabor Slifka iz firme “Agroteh” u pitanju je mašina za negu travnatih površina kao što su travnjaci, pašnjaci, ali i vinogradi. “Znači, kada hoćemo da obnovimo, da osvežimo tu travnatu površinu, ovo je veoma korisna mašina. Kao traktor koristimo Armatrac traktor, to je jedan traktor iz Turske koji je sastavljen od evropskih komponenata kao što je Perkins motor, Bosh hidraulika i tako dalje” rekao je Slifka.

I direktor javnog preduzeća “Komunalac” iz Novog Bečeja, Vladimir Radišić, zadovoljan je današnjom saradnjom za preduzećem “Agroteh” iz Trešnjevca: “Mi ćemo, zajedno sa njima, iskoristiti priliku da posejemo specijalizovanu travu koja je za sportske terene, tako da ćemo u narednom periodu, kada krene vegetacija, dobiti mnogo bolji teren od onog koji smo do sada imali. Ovo je ideja koja je duže vremena u opticaju. Imamo problem sa terenom svake godine i ovim smo, na najjeftiniji način, praktično njihovom donacijom uspeli to probamo da popravimo, jer mislim da je ovo krajnji trenutak da nešto uradimo s obzirom da je teren zaista u lošem stanju, naročito kada padne kiša”.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković