webinfo

A+ A A-

Održana godišnja skupština Kluba za dnevni boravak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_KZDBskupstina.jpgKlub za dnevni boravak penzionera pri Domu “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac” u Novom Bečeju jedna je od organizacija koja okuplja veliki broj članova i organizuje veliki broj raznovrsnih dešavanja namenjenih svojim korisnicima i članovima.

Ipak, svega ovoga ne bi bilo da penzioneri koji čine Klub ne učestvuju aktivno u radu i planiranju aktivnosti, a, upravo, s tim u vezi, Klub ima redovne godišnje skupštine čiji članovi su svi članovi Kluba. Ovogodišnja skupština Kluba održana je u sredu, 24. aprila, u prostorijama Kluba.

Veliki broj članova odazvao se pozivu, kao i uvek, a okupljene je pozdravila Ljiljana Bognić, direktor Doma “Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac”, koja im je čestitala i zahvalila se na uspešnoj prethodnoj godini i poželela im jednake uspehe i u ovoj godini.
Na skupštini Kluba, članovi su bili u prilici i da se informišu o finansijskom izveštaju za prethodnu godinu koji im je predstavio nadzorni odbor, ali i da čuju šta je to u planu za 2019. godinu.

Po završetku ovogodišnje skupštine druženje se nastavilo uz muziku i proslavu rođendana kako je to već i dobro poznat običaj u Klubu.

Očekuje se i da će raspored aktivnosti Kluba u maju biti poznat u danima koji slede.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković