webinfo

A+ A A-

Obeležen dan osnovne škole “Miloje Čiplić”

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_DanskoleMC.jpgU četvrtak, 16. maja, svečanošću u Domu kulture opštine Novi Bečej, obeležen je dan osnovne škole “Miloje Čiplić”.

Ova obrazovna institucija koja je juče obeležila 109. rođendan, najstarija je škola na teritoriji opštine Novi Bečej. Program obeležavanja su, u saradnji sa svojim nastavnicima, osmislili i izveli učenici ove škole, a ovom prilikom, dodeljena su i priznanja i nagrade za najbolje rezultate ostvarene na raznovrsnim takmičenjima.

Direktor osnovne škole “Miloje Čiplić”, Biljana Banjac, rekla je da je obeležavanje dana škole prilika da se talentovani učenici predstave publici: “Svi naši talentovani učenici imali su priliku da nam se predstave, a, ujedno, iza toga stoji rad naših kolega, njihovih nastavnika. Takođe, i podrška koju imamo od roditelja, lokalne samouprave i šire zajednice. Mi se trudimo da sve svoje aktivnosti usmerimo na saradnju sa drugim školama i zainteresovanim stranama. Nadamo se da će deca naći svoj put. Trudimo se da oni dobiju jednu potpunu sliku onoga što ih čeka u novim obrazovnim sistemima. Mi smo u reformi, ali vidi se da oni uspevaju da drže korak”. Ona je dodala i da su svi u školi ponosni na decu koja su pokazala zavidne talente, rad, zalaganje i postigla velike uspehe. Banjac je zaključila i da su potrebna velika ulaganja u osavremenjavanje i rekonstrukciju škole, ali da se ceo kolektiv trudi da stvori što bolje okruženje u kom će deca rasti i učiti.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković