webinfo

A+ A A-

Novi četvorotočkaši za lovačka društva

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Kvadrovi.jpgU petak, 31. maja, pomoćnik predsednika opštine Novi Bečej, Milan Stojšin, uručio je predstavnicima lovačkih društava iz Novog Miloševa, Kumana i Bočara nova vozila, četvorotočkaše poznate i kao “kvadovi”.

Tri četvorotočkaša donacija su Pokrajinske vlade vredna nešto manje od 400.000 dinara.

Obraćajući se medijima, Milan Stojšin je rekao: “Donaciju čine tri četvorotočkaša marke KEEWAY ATV100 čija pojedinačna cena iznosi 106.156 dinara, a, ukupna novčana vrednost sa PDV je 382.161 dinar. Opštinsko veće rasporedilo je ovu donaciju kao donaciju od po jednog vozila lovačkom društvu “Laza Pajić”, Novo Miloševo, lovačkom društvu “Svetozar Berić”, Kumane i lovačkom društvu “Soko” iz Bočara koji će ih kao osnovna sredstva uneti u svoje poslovne knjige uz obavezu da u narednih pet godina ne mogu otuđiti četvorotočkaše”.

On je objasnio i da je opština Novi Bečej odabrana od strane Pokrajinske vlade da bude korisnik donacije koja je posledica izmirenja ugovorne obaveze koju je d.o.o. “Dafar” iz Zrenjanina imalo prema Pokrajinskom sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučno-istraživačku delatnost, a prema ugovoru o korišćenju podsticajnih sredstava ovog sekretarijata. Stojšin je dodao i da četvrotočkaši opštinu nisu koštali ništa, osim, 6.000 dinara koliko su iznosili troškovi prevoza ova tri vozila.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković